Drs. Eveline Karelse 
Teamtrainingen ter ondersteuning van primaire processen

Eveline Karelse 

Op 26-jarige leeftijd verhuisde ik naar Parijs en ging daar als taaltrainer aan de slag. Vanaf dat moment raakte ik betrokken bij uiteenlopende projecten met als rode draad taal en gedrag. Na Parijs volgde Londen waar de vraag naar maatwerktrainingen groot was. Opdrachtgevers van taaltrainingen, culturele briefings en trainingen van klantendienstpersoneel waren onder andere British Airways, Eurostar, LÓréal, Shell International en het Ministry of Defence. Daarnaast was ik verbonden aan de London Metropolitan University. Dikwijls bouwde ik de trainingen op met materiaal dat ik zelf ontwikkelde. Zo ontdekte ik mijn kracht als ontwikkelaar en trainer.

Inmiddels ben ik alweer geruime tijd terug in Nederland. Onderwijsvernieuwing heeft mijn bijzondere belangstelling. Maar het team moet wel ‘mee’ in dat proces en dit gebeurt niet altijd (even goed). Als manager merkte ik dat ik mijn doelen kon bereiken, maar niet zonder de inzet en het enthousiasme van het team. Deze veranderprocessen inspireerden mij.

Mijn huidige focus ligt dan ook op teamtrainingen: hoe werkt het team samen? Is dit optimaal? Waarin zit de stimulans? Welke talenten heeft een teamlid en wat heeft het team aan deskundigheid nodig? Antwoord geven op deze vragen is mijn specialiteit. Mensen vinden mijn stijl: deskundig en doortastend, enthousiast en betrokken.


Achtergrondinformatie

In 1991 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht, Nederlandse Taal- en Letterkunde, in hetzelfde jaar aan de Hogeschool Rotterdam: 1e graads leraarsbevoegdheid.

Daarna werkzaam in het buitenland en Nederland als trainer en teamleider. Tevens ontwikkelaar en auteur van lesmateriaal voor het voortgezet onderwijs werkzaam voor o.a. uitgeverij Malmberg en Noordhoff. Daarnaast lerarenopleider voor Saxion Hogeschool.

  

 

 


Contact                                                                                             

Drs. Eveline Karelse

Mobiel 0612 594907

E-mail evelinekarelse@gmail.com

KvK 55847935

Werkzaam door heel Nederland - Trainingen op verzoek in het Engels.   

Gevestigd in Epse. 


 

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info